Autorefractometru Huvitz HRK-1

Numar intern
AGO03
Scurta descriere
Autorefractometrul Huvitz HRK-1 bazat pe tehnologia premiata Wavefront, deschide noi posibilitati pentru diagnoza erorilor oculare
42.126,00 RON

Desebit de apreciat de către profesioniștii în domeniu, autorefractometru/keratometrul HRK-1 este dotat cu funcția de mișcare inteligenta, Smart Assembly Moving Control Technology SAMC Tech, cu o sursă de lumină deosebit de performantă și o interfață mai intuitivă ca niciodată. 

Mod retroiluminare pentru vizualizarea facila a cataractei
Mod de vizualizare color
Procesarea imaginii utilizand fluoresceina si filtrul galben pentru determinarea automata a poztionarii corectea lentilei de contact
Technologia SAMC Tech
Noile descoperiri Huvitz în ceea ce privește sistemele optice se pot observa in acuratețea rezultatelor măsurătorilor. Luând in considerare eroarea refractive a pacientului, cercul de măsurare este proiectat pe retina și este ajustat automat prin tehnologia SAMC pentru a asigura un semnal stabil.
Funcția Quick Virtual Aiming Dot
Această nouă îmbunătățire ghidează utilizatorul pentru a găsi mai ușor apexul vizual al pacientului din orice poziție, obținandu-se în mod automat valoarea REF (refractive power).
Măsurătoarea diamentrului pupilei si al irisului
Folosind funcția de captare a imaginilor, diametrul irisului poate fi măsurat pâna la peste 14 mm, iar valoarea REF se poate calcula pentru pupilă de minim 2 mm. Se poate observa nivelul de sanatate al ochiului, precum opacitatea cristalinului sau degradarea corneei. Măsurătorile SPH, CYL și AXIS sunt realizate în mod automat pentru ochelarii de soare si lentilele de contact.
Compatibilite cu lesmetrul Huvitz: HRK-1 se poate conecta cu lensmetrul automat HLM-1 utilizând un cablu optional pentru a imprima rezultatele măsurătorilor realizate cu HLM-1.
SPECIFICAȚII TEHNICE:
Moduri de măsurare: K/R, REF, KER, CLBC, KER-P
Refractometrie:
 
Distanța vertex 0, 12, 13.5, 15
Sfera -30 ... +25D (pas 0.12D)
Cilindru 0 ... +/-12D (pas 0.12D)
Mod CLBC 1 ... 180 grade
Distanța pupilară 10 ... 85mm
Diam. minim al pupilei 2mm
 
Keratometrie
Raza de curbură 5 ... 13mm
Puterea corneană 25.96 ... 67.5D
Astigmatism cornean 0 ... -15D
Axa 1... 180 grade (pas 1 grad)
Miscare sus-jos 15 mm
Memorie de date 10 masuratori
7 inch Wide Color TFT LCD ecran cu touch
Dimensiuni 252 x 500 x 432mm, 20 kg
Alimentare 240V, 50/60Hz, 60W 
Mai multe informatii
Numar internAGO03
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
You're reviewing:Autorefractometru Huvitz HRK-1
Calificativ: